Projekt Åbenkirke Hillerød - en del af Apostolsk Kirke Danmark

Vi er glade for at kunne meddele, at Åbenkirke Kbh planter en kirke i det smukke Nordsjælland! Vores mission er at bringe det gode budskab om Kristus ud til alle hjørner af samfundet, og vi er begejstrede for at komme til Nordsjælland og til Hillerød!

Nordsjælland er kendt for sin betagende natur, sin rige historie og sine varierede fællesskaber. Ved at plante vores kirke her ønsker vi at skabe et rum, hvor mennesker fra alle baggrunde kan komme sammen og udforske troen, håbet og kærligheden, som Kristus' budskab repræsenterer. Vores vision er at se Nordsjælland blive fyldt med dette dyrebare budskab.

Vi inviterer dig til at være en del af denne spændende rejse. Vores kirke er åben for alle, uanset baggrund og alder. Vi tror på, at det er gennem fællesskab, og gensidig støtte, at vi kan skabe en meningsfuld og berigende oplevelse for alle medlemmer af vores kirke og lokalsamfund.

Hold øje med vores kommende arrangementer, hvor du vil have mulighed for at møde ligesindede, deltage i meningsfulde samtaler og udforske din tro. Vi er her for at bygge relationer og styrke vores forbindelse til Gud, og vi håber, at du vil slutte dig til os på denne vidunderlige rejse.

Ønsker du at høre mere om Projekt Åbenkirke Hillerød, eller blive en del af teamet? Så kontakt os herunder. 
Ønsker du at høre mere om kommende arrangementer og gudstjenester? Udfyld formularen herunder.