Teams i Åbenkirke

Læs mere om de forskellige teams du kan blive engageret i herunder. Du kan også se her, hvem der leder teamet, hvis du ønsker at høre mere. Udfyld formularen nederst på siden, hvis du gerne vil blive engageret i et team. 

OC Lovsang

OC Lovsang er hjertet af vores gudstjenester. Dette team af dedikerede musikere og sangere skaber en atmosfære af Guds nærvær gennem smuk musik. 

Livestream

OC Livestream-teamet er bag kulisserne og sørger for, at tusinder af vores følgere kan deltage i gudstjenesten hver uge, uanset hvor de befinder sig. 

AV

OC AV Teamet er en essentiel del af vores gudstjenester. Teamet sikrer, at slides og lovsangstekster kører gnidningsfrit.

Lyd

OC Lyd Teamet mødes tidligt for at finjustere og sikre, at lovsangen lyder fantastisk. De styrer mikrofonerne og sørger for, at hver tone når ud til hele kirken.

Fotos

OC Foto Teamet er dedikeret til at fange skønheden, glæden og nærværet i hvert eneste øjeblik. De tager billeder under gudstjenester og andre events.

Velkomst

Velkomst Teamet er hjertet af vores kirkeoplevelser, hvor vi sammen spreder smil, glæde og gør kirken til et varmt fællesskab. Teamet deler også velkomstposer og nadver ud.

Bøn

Bønneteamet står for forbøn under Gudstjenesterne samt den månedlige Bøn og Nærvær samling

OC Ung

OC Ung samles hver anden uge til livlige tirsdagsamlinger og hvert kvartal fejrer vi også vores ungdomsgudstjeneste.

OC Teens

OC Teens samles hver onsdag og skaber et unikt rum for teenagere til at udforske tro, dele livet og have det sjovt sammen

OC Youth

OC Youth mødes ca. hver anden uge for at udforske troens dybder, dele livet og skabe stærke bånd med andre unge fra 16-20 år.

Get Together

OC Get Together mødes en gang om måneden efter gudstjenesten for at dele et godt måltid mad og skabe meningsfulde forbindelser med andre i fra 30-50+ alderen.

OC Kids

OC Kids dedikerede team sørger ikke kun for en sjov og tryg Børnekirkeoplevelse om søndagen, men arrangerer også spændende begivenheder og aktiviteter for børn i kirken.

SetUp

SetUp-teamet er hjørnestenen bag gudstjenesterne. Hver uge sørger dette dedikerede hold for, at alt er klart til gudstjenesten - fra at stille stole op til at skabe den rette atmosfære.

Fællesspisning

Fællesspisning Teamet er det kulinariske hjerte i vores kirke! En gang om måneden samles de for at forberede og servere et lækkert måltid til hele kirken. De sørger også for at indsamle betalinger, så alle kan nyde den velsmagende oplevelse uden besvær.

Events

I Åbenkirke afholder vi mange forskellige events, der kræver ekstra assistance. Fra vores årlige sommerfest til den storslåede nytårsfest, er der folk der hjælper.

Service

Service Teamet er det hjerte, der pumper hygge og sammenhold ind i kirken! Efter hver gudstjeneste sørger de for, at vores kirkefamilie kan mødes over en kop kaffe og lækker kage.

Translation

Dette dedikerede team nedbryder sprogbarrierer ved at levere oversættelser under vores gudstjenester og sørger for, at alle kan engagere sig fuldt ud i budskabet.

OC Internationals

OC Internationals er stedet, hvor alle vores internationale medlemmer kan samles og dele liv og tro sammen. Vi mødes hver anden uge for at skabe et varmt fællesskab, hvor vi kan støtte hinanden, dele vores rejse og vækste sammen

VIL DU GERNE PÅ TEAM? UDFYLD FORMULAREN HERUNDER.