Natalies smerter forsvandt

For over et år siden oplevede Natalie Kjær Lindbock helbredelse for dybe smerter. Læs denne historie og find sikkerhed i, at Gud også kan gøre det for dig!

Natalie har sin daglige gang på lærerstudiet og er på team i kirken. Hun bor i en lejlighed på Frederiksberg sammen med hendes mand Marcus. Hun er en del af OC Ung, som hver tirsdag enten mødes i OC Groups eller til fælles tirsdage.

Smerten starter

Smerten startede for lidt over et år siden. Hele ugen op til Openheaven havde Natalie oplevede stærke smerter fordi hun havde nyrebækkenbetændelse. Hun lå hele ugen i sengen, og oplevede intense ryg- og nakkesmerter på grund af sygdommen. Hun kunne ikke gå eller sidde ned uden smerter. Efter et par dage med smerter, kom hun på antibiotika, og lægerne sagde at hun ville blive rask lørdag, som var dagen inden Openheaven. Hun fik det bedre, men var langt fra smertefri.  

Søndagen

Søndag var dagen, hvor der ville være kirke og Openheaven. Smerterne var der stadig. Natalie blev hjemme fra formiddagsgudstjenesten for at samle sig energi og overskud til at komme til Openheaven om aftenen. Hun var lige ved at blive hjemme om aftenen, men kom ud af døren og begyndte turen hen imod kirken. Det var en god aften med lovsang og en der delte et ord. Men Natalie kunne ikke fokusere, fordi smerterne var så intense. Heldigvis var der forbøn den aften.

Gud kan gøre det igen

Til forbøn blev der bedt flere gange om, at smerterne i Natalies krop måtte forsvinde. Natalie havde en dyb tro om, at Gud kan helbrede. Hun har selv tidligere oplevet, at blive helbredt for en forstuvet fod, så hun vidste, at bøn det hjælper! Men der skete ikke noget. Forbederen udfordrede Natalie til at lukke øjnene og bare lytte til hvad Gud ville sige. Gud snakkede til Natalie og sagde “Jeg har gjort det før, jeg vil gøre det igen”.

I det Natalie sagde den sætning højt, blev hun fuldkommen helbredt. Alle smerter forsvandt, og hun havde ikke behov for at tage smertestillende mere.
 
Gud kan også helbrede dig, ligesom han helbredte Natalie og har gjort det med andre. Gud har gjort det før, og han vil gøre det igen! Oplever du smerter og har behov for forbøn, så skriv til os herunder. Vi vil meget gerne be sammen, og vi har også forbøn hver søndag i kirken.